Duurzaamheid

Wij van NIN-NIT zijn echte natuurliefhebbers. Daarom proberen we om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit doen we door zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken en ons bedrijf circulair in te richten. 
 
Onze producten worden in Nederland geproduceerd. Wij werken niet met grote voorraden maar geloven in maatwerk. We staan voor kwaliteit en eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Wij geloven niet in grote kortingen en stunten met prijzen. Wij geven liever iets cadeau. Zo zullen wij met acties goede doelen steunen om een bijdrage te kunnen geven om de wereld ietsje mooier te maken. Of we geven jou iets! Bijvoorbeeld een cadeautje bij je bestelling.
 
Wij werken met onze passie aan NIN-NIT, puur omdat we hier zoveel energie van krijgen. We genieten ervan om andere blij te kunnen maken, advies te kunnen geven waar nodig is en onszelf blijven uitdagen en verrassen met nieuwe designs. Onze hobby en passie voor natuur kunnen delen met anderen, dat is het mooiste wat er is.