Maatwerk

NIN-NIT voor jou op maat gemaakt. Laat onze prints perfect aansluiten op jouw interieur. Met onze items op maat zit je altijd goed. Ben je geïnteresseerd in maatwerk en persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact op via Nicky@nin-nit.nl of via onderstaand chatfunctie

PRODUCTEN OP MAAT

Heb je een print uit onze collectie gezien die je graag op een ander item verwerkt ziet worden? Of wil je een andere maat of materiaal? Alles is mogelijk. Laat het ons weten en wij gaan het voor je regelen.  

Klik hieronder op de tab van het product waar je interesse in hebt en lees meer over de mogelijkheden.

CONTACT VOOR MAATWERK

  • Stuur vrijblijvend een mail naar nicky@nin-nit.nl met jouw wensen.  
  • Stel je vraag via de whatsapp.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we iets wat helemaal bij jouw interieur past.

IMPRESSIE FOTO'S VAN KLANTEN

Textielframe |  XXL maat

Floor met haar op maat gemaakte Pelican wall-art op textielframe in een XXL uitvoering. Een luxe wall-art uitvoering waar Floor meteen verliefd op was. De pelikaan heeft inmiddels de naam ‘Sjaak’ gekregen en past helemaal in het interieur van Floor en haar gezin. Het leuke van een textielframe is dat je het doek eenvoudig kunt wisselen. Al denken we dat Sjaak niet gauw het huis zal verlaten.

Behang | print op maat ontworpen  

In samenwerking met TPAHG Architecten is de kinderkamer van Michael zijn zoon helemaal tot leven gekomen. De wens was een echte stoere jungle kamer. Dat is gelukt! Vanuit de wall-art Wild Life hebben we een behang op maat gemaakt. Vanuit de tekeningen van de architect hebben we de gehele print volledig op maat ontworpen. Op elk stukje wat te beleven en ook de deur die een leuke rol heeft gekregen in de print.

Akoestisch paneel | van rond naar rechthoekig

Ineke kwam met haar gezin langs in onze showroom in Wijk aan Zee. Samen hebben we gekeken wat het mooiste zou hangen voor in de eethoek. De voorkeur voor materiaal was een akoetisch paneel. De favoriete print de ronde wall-art Dutch landscape. Deze hebben we op maat gemaakt als rechthoekig zodat alle wensen mooi samen komen. Een eyecatcher voor in de kamer!