Over ons

NIN-NIT is een Nederlands design label met unieke interieur items die geïnspireerd zijn op de natuur. Wij zijn helemaal weg van de natuur en geloven in haar kracht. In onze designs nemen we je graag mee op onze ontdekkingsreis. Ons doel is om het natuurgevoel naar binnen te halen.

Wie zijn wij dan? Wij zijn Humphrey en Nicky, goede vrienden en broer en zus!

OVER ONS

Onze liefde voor de natuur heeft alles te maken met de plek waar wij zijn opgegroeid. In Wijk aan Zee, vlak naast het strand en tussen de duinen, hebben wij vanaf jongs af aan veel natuur om ons heen gehad. Tussen de middag een uurtje naar het strand, dan snel weer naar school, om na schooltijd meteen weer samen met familie van het heerlijke weer op het strand te genieten.

En op de minder mooie dagen kon je mij ( Nicky ) aan tafel vinden met een hoop kleurpotloden en papier. Net als mijn moeder was ik toen al heel creatief. Op school hield ik van de kunstzinnige vakken en toen ik de opleiding grafische vormgeving zag was ik verkocht. In 2011 studeerde ik af en starte ik Nikitis Ontwerpbureau. De verbinding met de natuur heeft mij altijd geïnspireerd. Het is van jongs af aan al een droom geweest om een lijn op te zetten om andere mensen te kunnen verblijden en te inspireren met mijn designs. Met NIN-NIT is dit gelukt! Alle designs van NIN-NIT zijn eigen designs. Met veel plezier werk ik aan alle collecties en het realiseren van (nieuwe) producten. Ik heb een eigen stijl die ik van jongs af aan al ontwikkelt heb. Ik ben als designer niet bezig met trends. Ik geloof in tijdloze designs en kleuren die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Prints en producten waar je blij van wordt, die duurzaam ontworpen zijn met de liefde voor de natuur.

Deze droom is in de loop van de jaren ook de visie geworden van mijn broer Humphrey. 

Ik ( Humphrey ) denk niet graag in hokjes, ik ben vrij en creatief denkend. Ik houd mij bij NIN-NIT bezig met de communicatie en vul met mijn creativiteit de designs en producten aan. Elke dag ben ik buiten te vinden. Op het strand en in de duinen kom ik tot rust. Hier komen de leukste ideeën naar boven. Ik ben een echt buitenmens en word er dan ook erg blij van om met NIN-NIT dit buitengevoel naar binnen te halen. 

Wij hopen dat we jou kunnen inspireren om net als ons een ontdekker van de natuur te worden! Er is namelijk nog zoveel moois te ontdekken.