Ruilen & Retourneren

Retourneren

Met NIN-NIT willen we ervoor zorgen dat jij kan genieten van het natuurgevoel in huis. We vinden het belangrijk dat onze items je blij maken. Is er iets waardoor je toch niet helemaal blij wordt van je bestelde item? Geen probleem. Binnen 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om producten (om welke reden dan ook) te retourneren of ruilen. 

Retourzending aanmelden

Je kan contact met ons opnemen via humphrey@nin-nit.nl om de retourzending te melden. Hierbij ontvangen wij van jou graag het volgende:

  1. Het ordernummer van je bestelling
  2. Welk artikel je wilt retourneren 
  3. De reden van het retourneren (wat deze dan ook mag zijn)

Product retour sturen

Nadat je de retourzending hebt aangemeld krijg je van ons de retourgegevens. Verstuur het artikel in de originele verzenddoos en plak het retouradres over het oude verzendlabel. Zorg er voor dat alle meegeleverde toebehoren van het product in de doos aanwezig zijn. Nadat je het pakket hebt afgeleverd voor retour, is het belangrijk dat je het verzendbewijs goed bewaart. De verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij wij een ondeugdelijk product hebben geleverd. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten. In geval van ruiling ontvang je gratis verzending op het nieuwe product dat wij naar je opsturen. 

Terugstorten van het aankoopbedrag.

Niemand houdt er van om lang op zijn geld te wachten. Wij proberen dan ook altijd zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug te storten. Nadat het product in goede orde is ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. 

Enkele voorwaarden voor retourneren

  • Het product dient binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Het product dient verstuurd te worden in de originele verzenddoos.
  • Het product dient (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat te bekeren.
  • Alle meegeleverde toebehoren van het product zijn aanwezig.

RUILEN

Heb je een product besteld, maar denk je toch blijer te worden van een ander product uit onze shop? Neem dan contact met ons op via humphrey@nin-nit.nl en geef aan welke producten je met elkaar wilt ruilen. Wij sturen dan het nieuwe product naar je op en zullen dit verrekenen met je eerder geplaatste order. Twijfel je nog? Je kunt ons altijd contacten voor persoonlijk advies! Bij ruiling ontvang je gratis verzending op het nieuwe product dat wij naar je opsturen.