4 November gezien bij Eigen Huis & Tuin  |

NATURE FRIDAY | GRATIS verjaardagskalender +10% van jouw aankoopwaarde doneren wij aan One Tree Planted. Geldig t/m maandag.

RUILEN & RETOURNEREN

Retourneren

De producten van Nin-Nit hebben het doel om jou (en je huis) zoveel mogelijk ‘Good Vibes’ te geven. Voel je deze vibes toch niet helemaal? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst is het mogelijk om producten (om welke reden dan ook) te retourneren. 

Retourzending aanmelden

Je kan contact met ons opnemen via humphrey@nin-nit.nl om de retourzending te melden. Hierbij ontvangen wij van jou graag het volgende:

  1. Het ordernummer van je bestelling
  2. Welk artikel je wilt retourneren 
  3. De reden van het retourneren (wat deze dan ook mag zijn)

Product retour sturen

Nadat je de retourzending hebt aangemeld krijg je van ons de retourgegevens. Verstuur het artikel in de originele verzenddoos en plak het retouradres over het oude verzendlabel. Let ook goed op of (indien van toepassing) alle meegeleverde toebehoren van het product in de doos aanwezig zijn. Nadat je het pakket hebt afgeleverd voor retour, is het belangrijk dat je het verzendbewijs goed bewaart. De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij wij een ondeugdelijk product hebben geleverd. In het laatste geval vergoeden wij de verzendkosten.

Terugstorten van het aankoopbedrag.

Niemand houdt er van om lang op zijn geld te wachten. Wij proberen dan ook altijd zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug te storten. Nadat het product in goede orde is ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. 

Enkele voorwaarden voor retourneren

  • Het product dient binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Het product dient verstuurd te worden in de originele verzenddoos.
  • Het product dient (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele staat te bekeren.
  • Alle meegeleverde toebehoren van het product zijn aanwezig.

RUILEN

Heb je een product besteld en wil je deze liever omruilen voor iets anders? Stuur je bestelling terug en bestel in de shop het gewenste product. Twijfel je nog? Je kunt ons altijd contacten voor persoonlijk advies!