Persoonlijk advies

Zou je graag advies willen?

Ben je enthousiast over onze items maar vind je lastig om een keuze te maken wat goed in jouw interieur zou passen? We helpen je graag om met onze items het blije natuurgevoel in huis te halen.

Hoe kan ik jou adviseren

Stuur foto’s van de kamer waar je onze items zou willen toevoegen. Aan de hand van de foto’s kan ik (Nicky) goed kijken welke items goed aansluiten bij jouw interieur. Heb je een aantal items gezien waar je blij van wordt? Mail je foto’s en de producten waar je interesse in hebt naar nicky@nin-nit.nl. Ik zal je een vrijblijvend advies geven zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Dit advies is een extra service van ons.

Facetime gesprek. Vind je het fijn om telefonisch contact te hebben? Stuur een mail naar nicky@nin-nit.nl voor het maken van een afspraak. Ik kan via FaceTime met je meekijken en geef je dan meteen advies over welke items goed bij je in huis zullen staan. Daarnaast kan ik je ook extra tips geven om een frisse wind te brengen in je interieur. Ik rekenen hier €35,- per 30 minuten voor. Na ons FaceTime gesprek stuur ik je een mailtje met mijn adviezen op een rij. Hiermee hoop ik dat je nog blijer kan gaan worden in jouw interieur.